Αναζήτηση

Όροι διαγωνισμού

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ B-SOFT

20/1/21 ΕΩΣ ΚΑΙ 10/2/21

 

Η εταιρία B-SOFTμε έδρα τη διεύθυνση Λεωφ.Αθηνών 1, ΤΚ 14447, Αττικής δημοσιεύει τους Όρους του διαγωνισμού της.

Η εταιρία δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο
Facebook (https://www.facebook.com/pro.vadismabybsoft) διαγωνισμό με δώρο ένα ζευγάρι μποτάκια αστραγάλου και οι συμμετέχοντες καλούνται να συμμετέχουν ακολουθώντας τρία βήματα (1.Like & Share, 2.Tag, 3.Follow) όπως ορίζονται και στην ανάρτηση του διαγωνισμού για να μπουν αυτόματα στην κλήρωση, της εταιρίας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα φυσικά πρόσωπα άνω των 18 ή κατόπιν άδειας  του γονέα ή κηδεμόνα. Από το διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της διοργανώτριας εταιρείας και οι σύζυγοι ή συγγενείς τους μέχρι δευτέρου βαθμού.

Η έναρξη του διαγωνισμού ξεκινάει την Τετάρτη 20/01/2021 και ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης 10/2/2020. Η κλήρωση θα γίνει μέχρι την Δευτέρα 15/2/2021 με ηλεκτρονικό σύστημα και η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει μέχρι και την Παρασκευή 19/2. Η αποστολή του δώρου θα γίνει μέχρι την Παρασκευή 26/2/2021. Η διαδικασία θα αναδείξει 1 νικητή και 2 αναπληρωματικούς.

Το δώρο του διαγωνισμού είναι ένα γυναικείο ζευγάρι ανατομικά μποτάκια αστραγάλου B-Soft σε μαύρο χρώμα στα διαθέσιμα νούμερα.

Για την περίπτωση μη διαθεσιμότητας του νούμερου του νικητή/νικήτριας η εταιρία μπορεί να προτείνει ένα εναλλακτικό χρώμα του συγκεκριμένου μοντέλου ή ένα άλλο αντίστοιχο μοντέλο από τη συλλογή της
B-Soft, αντίστοιχης αξίας που θα κρίνει και θα προτείνει η εταιρία.


ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.

Η εταιρεία έχει το δικαίωμα της δημοσίευσης και προβολής του διαγωνισμού, του νικητή όπως και κάθε λεπτομέρεια για διαφημιστικούς σκοπούς.  Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει την αποδοχή της δημοσίευσης κάθε σχετικής λεπτομέρειας από τους συμμετέχοντες.

Η εταιρία έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει τους Όρους του Διαγωνισμού χωρίς προειδοποίηση και να τροποποιήσει την χρονική διάρκεια του διαγωνισμού κατά το δοκούν.

Ο νικητής / η νικήτρια θα ανακοινωθεί στη σελίδα του
Facebook https://www.facebook.com/pro.vadismabybsoft και θα πρέπει να αποστείλει σε μήνυμα στο Facebookτα στοιχεία επικοινωνίας του/της (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο) για να γίνει η επαλήθευση και η τηλεφωνική επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου του.

Εάν ο νικητής/η νικήτρια εάν δεν επικοινωνήσει εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ανακοίνωσή του στο Facebookχάνει το δώρο και η εταιρεία θα προχωρήσει στην επικοινωνία με τους αναπληρωματικούς νικητές.

Η εταιρία έχει το δικαίωμα, να ακυρώσει τη συμμετοχή οποιουδήποτε 1) προσβάλλει με οποιοδήποτε τρόπο τη δημόσια αιδώ και τα χρηστά ήθη 2) θεωρήσει η εταιρία ότι συμμετέχει κακόβουλα υποβιβάζοντας την ενέργεια του διαγωνισμού. Σχόλια δυσφημιστικά, συκοφαντικά, προσβλητικά, θα διαγράφονται και οι συμμετοχές θα ακυρώνονται.

Σε περίπτωση που μία συμμετοχή ακυρωθεί, ακόμα και μετά την απόδοση του δώρου, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα πέραν κάθε άλλης αξίωσης να αιτηθεί και την απόδοση δώρου που έχει αποδοθεί.

ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό χρειάζεται:
1.
Like  στην ανάρτηση και Share την ανάρτηση του διαγωνισμού στο Facebook
2.
Tag ένα φίλο στο Facebook.
3.
Follow στο λογαριασμό της εταιρίας στο Instagram (www.instagram.com/pro_vadisma/ )

Η συμμετοχή δεν προϋποθέτει την αγορά κάποιου προϊόντος της
B-Soft


ΟΡΟΙ - ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΟΡΩΝ


Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει αυτόματα την αποδοχή των Όρων του Διαγωνισμού.


διαφημιστική ενέργεια εταιρία δεν αποσκοπεί στη συλλογή δεδομένων  και τα προσωπικά στοιχεία του νικητή/νικήτριας θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την αποστολή του δώρου.

Ο κάθε συμμετέχων οφείλει να συμπεριφέρεται στα πλαίσια της καλής πίστης και των χρηστών ηθών καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού προς την εταιρία και προς τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων, ανωτέρας βίας, βλάβης ή αδυναμίας τηλεπικοινωνιακών δικτύων ή τεχνικού εξοπλισμού και λογισμικού που μπορεί να διαβάλει τη διαδικασία.


Το δικαίωμα και η δυνατότητα συμμετοχής στο διαγωνισμό υφίστανται μόνο κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του, όπως αυτή ορίζεται στους παρόντες Όρους.
Τα δώρα είναι συγκεκριμένα, προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται ούτε εξαργυρώνονται, αλλά παραδίδονται σύμφωνα με τους παρόντες Όρους.


Τα αποτελέσματα της κλήρωσης δεν μπορούν να αμφισβητηθούν ή να προσβληθούν με οποιοδήποτε ένδικο μέσο.

Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη εάν για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπορεί να εκτελέσει τις υποχρεώσεις της σχετικά με τον διαγωνισμό και απαλλάσσεται από κάθε υποχρώση.

Για κάθε νομικό θέμα ή διαφορά, εφαρμοστέο δίκαιο είναι το Ελληνικο και τα αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια των Αθηνών.


Β-SOFT
19/1/2021
Λεωφ.Αθηνών 1, Αθήνα 210 5137716

Filters
Sort
display
Close